diumenge, 2 de març del 2008

Torna Harry Potes en temps d'eleccions.

Tinc tres males notícies per donar-vos:
  1. Per a les persones majors de edat amb plens drets electorals a les Espanyes, que aviat s'acabaran les eleccions.
  2. Que ha sortit el darrer lliurament de Harry Potes.
  3. Que aquest cop només posaré dos dibuixos.
Amb la primera notícia, que ens abandonen aquests discursos meravellosos de les promeses electorals, que ens permeten entrar en el millor dels móns possibles... segons ens volen fer creure.

Amb la segona notícia, que finalitza una saga que ni les criatures joves menys propenses a la lectura s'han volgut deslliurar.

I la tercera notícia us la serveixo a continuació.

Per a que ens siguin, a totes i a tots, més lleugeres aquestes dues primeres mancances, hem unit en els dos propers lliuraments de dibuixos la continuació del nostre Harry Potes electoral.

Aquí va el primer:

Com sabem i a data d'avui, a les Espanyes, per cada persona nascuda o adoptada, la persona o persones progenitores o adoptants tenen el dret de rebre un ajut de l'Estat de 2.500 Euros. Si tenen trigèmins o adopten tres criatures humanes, feu els càlculs: 2.500 x 3 = 7.500 Euros.

Multipliqueu els 7.500 Euros per cada candidat o candidata... i ja teniu el problema del finançament solucionat per aquest cop, per les candidatures reconegudes legalment. Això sí, quan s'acompleixin els nou mesos o bé abans, a les sales de maternitat dels hospitals estaran fent cesàries com bojos.

Si heu sobreviscut al primer dibuix d'aquesta tongada, sense més dilacions aquí teniu el segon:


Aprofito l'ocasió per a aconsellar-vos que, si aneu a votar i ho feu per una candidatura legalitzada, no intenteu fer trampes com el Harry Potes i poseu només una papereta de la candidatura que voleu votar.

Finalment, als que feu el recompte de cada mesa dir-vos que, tant per a que us quadrin els comptes com per poder anar a sopar amb la satisfacció del deure ben complert, obriu els sobres d'un en un davant de tots els membres de la mesa.

B. Esglaó.